04-12-06

Verdomde computerspellen

De  Sint is geweest en ik denk tot ieders tevredenheid, behalve die van mama en papa. Engeltje was immers al vanaf zes uur de bovenverdieping op stelten aan het zetten en aangezien ik de dag voordien én de nacht grotendeels op het toilet had doorgebracht wegens acute diarree (vermoedelijk een slechte combinatie van medicijntjes), vond ik het alles behalve aangenaam om zo vroeg met nieuwsgierige neusjes geconfronteerd te worden. U moet weten dat ik tijdens zulke nachten in mijn bedje beneden slaap om de rest niet te veel te storen, maar ik kon meteen delen in de sintvreugde, puzzels beginnen maken en spelletjes installeren en uitleggen.

 

Mijn vreugdevolle vlijt slonk echter zienderogen toen bleek dat het spel dat Schattebolleke had gekregen niet te installeren was op de PC. Ze kreeg van ons het uitbreidingspakket "Huisdieren" voor de Sims 2, maar meteen bij het ingeven van het serienummer loopt het al mis. Het programma zet alle kleine letters om in hoofdletters en zegt dan dat de code niet klopt. We hebben al geprobeerd om de virusscanner en de firewall uit te schakelen maar dat lukt ook niet. Wij zijn dan ook maar amateurkes als het op computertjes aankomt. Als er iemand - halllooo iemand !!!! - een oplossing weet, is die zeer welgekomen want Schattebolleke zou graag met de diertjes spelen. We hebben al een mail gestuurd naar het support-team, maar dat kan waarschijnlijk nog wel even duren vooraleer we daar een oplossing te pakken krijgen.

 

Voilà, even een update. Nu ga ik rusten want ik ben een beetje te veel aan het doen, vrees ik...

14:13 Gepost door Anneke in Het kleine grut | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

=^..^= de caps lock is toch uitgeschakeld hé? Of één of andere popup kan ook wel eens roet in 't eten gooien... Is er daar geen online-hulp-dinges van te vinden op het internet??? Mss vind je daar wel een antwoord...

Ik denk dat Zwarte Piet ermee gespeeld heeft ;-)))

Gepost door: Talleke | 04-12-06

of anders ermee terug gaan naar de winkel, er kan natuurlijk altijd ook iets mis mee zijn hé

Gepost door: Talleke | 04-12-06

De commentaren zijn gesloten.