03-10-06

Kabbelend leven

Hoog tijd om  nog eens van me te laten horen. Het leven kabbelt hier dag na dag rustig voorbij, zonder noemenswaardige gebeurtenissen, dus het gebrek aan schrijfstof levert stilstaande blogjes op.

Ik zou u verder kunnen informeren over mijn transitsysteem, dat nog steeds naar behoren werkt, zij het met de nodige pijntjes en hindernissen. Maar zulke informatie kan u missen als kiespijn waarschijnlijk.

Ik zou kunnen schrijven over de TV-programma's die werkende mensen zoal missen overdag: zeg uw job er niet voor op, want het is honderduizend keer hetzelfde. U mist niets, behalve de uitermate verlammende werking op uw hersens. Maar dat wist u wellicht zelf ook al.

Ik zou kunnen schrijven over de kids, die volledig geïnformeerd, erg hun best doen om nog meer schatjes te zijn dan ze al waren en zich opnieuw en nog maar eens proberen aan te passen aan een moeder die steeds in de zetel of in bed ligt en waar dus niets leuks mee aan te vangen valt. Maar dan val ik ook weer in herhaling.

Ik zou kunnen schrijven hoe onrechtvaardig het allemaal is en hoe ik het beu ben om af te zien en niets te kunnen doen, maar daar lossen we ook niets mee op.

Ik zou kunnen schrijven over de melancholie van de herfst die ten lange leste toch zijn intrede doet, maar daar hebben we nog tijd genoeg voor, om melancholisch te zijn.

Dus.

Voorlopig niets van dit alles.

Voorlopig moet u het hier mee doen:

Ik stel het redelijk ok, ook al ben ik het hele gedoe beu, en ik ga nu op zoek naar vrolijker inspiratie....

 

14:32 Gepost door Anneke in Anneke | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

hey Anneke,.. Op je blogje mag je toch alles kwijt...kan eens goed doen om te schelden en te roepen en zeggen hoe onrechtvaardig het wel is...want het is ook zo.
Dus hou je niet in en laat nog maar veel van je horen...doe gewoon waar je je goed bij voelt en zorg dat het beter dan ok wordt. kus.

Gepost door: zuchtje | 03-10-06

knuffel ik begrijp dat je boos wil zijn, en dat mag je gerust zijn!
Bloos: sorry, maar wat is een transitsysteem?
Liefsjes, 1000 knuffels en een hoopje van mijn geluk!

Gepost door: Daphné | 03-10-06

´k Ben al lang blij dat je eindelijk wat van je laat horen!!!! Dat wil zeggen dat je aan de klim begonnen bent, stilletjesaan weliswaar, maar toch klimmen...

Gepost door: Crisje | 03-10-06

Blij iets van je te horen! Geniet van de geur van de regen,
de vogels die zich winterklaar maken,
de veranderingen in je tuin...

En scheld, roep, tier ons maar toe
via je blog als je er zin in hebt...

Gepost door: lavender faery | 04-10-06

oei... en nu had ik deze week net verkondigd op mijn nieuwe blog dat ik Bergerac wel leuk vind zo in de namiddag... niet dat ik daarvoor mijn job opgaf, dat had toch meer metk K..ker te maken.
anyway... beu zijn, ok stellen en zoeken is ook wel een goede samenvatting, vooral beu zijn dan...
tot later, groetjes,

Gepost door: an | 04-10-06

Ik ben blij iets van je te horen. Het is allemaal niet fair en dus heel begrijpelijk dat je boos en triest wordt. En van die TV programma's overdag word je inderdaad niet vrolijk. Ik nam in de moeilijke periode soms 's avonds dingen op om de volgende dag te kijken.
Knufje

Gepost door: Elly | 04-10-06

vol ongeduld zit ik te wachten op je vrolijke noot o=)

Gepost door: chinezeke | 07-10-06

*** Anneke, al wou je duizend keer over hetzelfde 'zagen', dan doe je dat toch, het is wel jóuw blogje hé. Ik wou alleen dat er geen reden was om je zo te voelen, ik wou dat er eindelijk eens een mirakel gebeurde....

Dikke knuffel,
en heel veel liefs,
Inge

Gepost door: inge | 10-10-06

De commentaren zijn gesloten.