20-09-06

Afwisseling

 

 

De ene dag is de andere niet. Gisteren sprongen de tranen mij in de ogen telkens ik mijn hand door mijn pluizige haren streek en het resultaat van maandenlang haarspaartijd tussen mijn vingers zag. Het gaat snel. Op nog geen week tijd, moet ik alweer naar mijn pruik grijpen. De onrechtvaardigheid ervan, dat het mij weer moest overkomen, terwijl de dokter mij nogmaals bevestigde dat het bij deze chemo écht écht heel zelden voorkomt dat je je haar verliest. Het gevoel van machteloosheid te weten dat je toch weer bij dat kleine percentage hoort dat pech heeft. Waarom ik weer? Frustraties, angst, wanhoop overheersen op die dagen.

Maar niet vandaag. Vandaag loopt mijn hart over van liefde. Vreemd hoe dat gaat, met die liefde. Ze geraakt nooit op. Integendeel. Soms voel ik hoe mijn hart overstroomt en denk ik dat het zal breken van geluk en liefde voor mijn kids en mijn Ventje (en voor onze Zwette natuurlijk ook, zoals bekend de liefste kat van de wereld ).  Ze moeten veel doorstaan en doen dat veelal zonder morren. Het zijn schatten, stuk voor stuk en ieder op zijn eigen manier en dat kan nooit genoeg gezegd worden. Liefste huisgenootjes, ik hou zielsveel van jullie !

17:44 Gepost door Anneke in Het dagelijks leven | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

goed te weten... Dat de huisgenootjes er altijd zijn voor jou hé...

Gepost door: zuchtje | 20-09-06

Huisgenootjes Die zien jou net zo graag als jij hun natuurlijk!

Liefs en groetjes,
Inge

Gepost door: inge | 20-09-06

Laat je niet vangen... Ik kan me voorstellen dat een "kale" kop niet leuk is..hoewel, kijk eens naar de jeugd!!! Mijn zonen hadden een prachtige haardos..de ene vond het te warm, de ander te "antiek"..de jongste loopt met "piekjes" (had een weelderige haardos) wat is nu mode???? Trouwens, (hoewel ik me het klaar en duidelijk probeer voor te stellen) wat doet een bos haar meer aan je persoonlijkheid? Je bent wie je bent, en jij lijkt mij een super toffe mama en echtgenote!!
Dikke knuffel!

Gepost door: chinezeke | 20-09-06

~~ Met of zonder haar, het is je liefde die je er telkens weer doorhaalt hé Anneke. Geniet nog maar van je weekje "extra" . Knuffels van uit de regen!!

Gepost door: Crisje | 21-09-06

* Ik kom je even een dikke knuffel brengen!!

Gepost door: FMS | 22-09-06

*** Piep, kom je een dikke knuffel geven en veel moed toewensen. Ik weet het, virtueel kan zoiets hol klinken, maar het is allemaal heel erg gemeend.
Ook ik voel mijn hart soms overstromen als ik naar mijn huisgenoten kijk. Het besef dat ik de zieke ben, maar zij ook hun deel van de koek krijgen hé. Ik heb het daar vaak heel moeilijk mee, zou zelfs van een schuldgevoel durven spreken. Als ik dan de vanzelfsprekendheid zie waarmee mijn mannetje het huis poetst, de tuin onderhoudt en daarnaast ook nog eens tien uur of meer per dag gaat werken... ik kan daar heel stil van worden.

Dikke kus, ik hoop dat je een beetje van je weekend kan genieten.
Kaatje

Gepost door: kaatje | 23-09-06

=^..^= mag ik een beetje jaloers zijn op jou??? Niet voor je haar maar wel voor al die liefdevolle huisgenootjes????
Maar het is je van GANSER harte gegund zulle!!!!

Gepost door: Talleke | 23-09-06

Hoe ga ik er mee om IK BRAND VANDAAG SPECIAAL VOOR JULLIE SAMEN EEN KAARSJE!GENIET ERVAN OP AFSTAND!

Gepost door: Maria | 25-11-06

De commentaren zijn gesloten.