23-08-06

Just another day

Gewoon een dag in de vakantie. Engeltje is naar het sportkamp "Dierengewenning" en Schattebolleke is met haar mee om er de hele dag te gaan helpen. Het is op hun favoriete manège te doen, dus mijn meisjes zijn in hun nopjes. Al moet het gezegd zijn dat een hele dag "werken" voor een kind van 11 toch niet min is. Ze is doodmoe van het lopen naast de dravende paardjes en het is nog maar woensdag. Tegen het einde van de week kunnen we die bijeen keren. Maar da's niet erg, dan weet ze waar haar spieren zitten.  Zoontje daarentegen zal daar niet veel last van hebben. Hij hangt op de zetel, lummelt wat rond. Zijn dag bestaat uit computerspelletjes, af en toe eens op de trampoline en wachten tot de school terug begint en hij al zijn vrienden terug ziet. Het is hier ook niet echt spannend op dit moment en voor veel bezoekende vriendjes over de vloer of leuke dingen doen heb ik niet de energie nu, dus ze zijn een beetje op zichzelf aangewezen. Zoals elk jaar, maak ik weer de bedenking dat de grote vakantie gewoon twee weken te lang duurt en dat ze die beter wat meer zouden spreiden. Een weekje extra met de kerstdagen zou niet slecht zijn, of in de lente.

Niet veel te vertellen dus vandaag. It's just another day... 

11:14 Gepost door Anneke in Het kleine grut | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Troost je Bij jou kunnen ze binnen een kleine twee weken al terug naar school. Zegt 18 september je iets ????????? Dus dan weet je wat me nog te wachten staat.

Gepost door: Crisje | 23-08-06

hhihih en ik wou altijd het ganse jaar door... grote vakantie in mijnen tijd:-)

Gepost door: willy | 23-08-06

*** ik begin straks aan mijn eerste bestralingen en zou je geloven dak schrik heb..... what if????.... pfffff..... er kunnen ook bijwerkingen de kop op steken....

Gepost door: Talleke | 25-08-06

De commentaren zijn gesloten.