10-07-06

Summerblogging

Het is een steeds weerkerend feit (sprak zij, alsof zij al jaaaaaren blogde): in de zomer wordt er gewoon minder geblogd. Geen tijd omwille van vakantie, geen vrije PC beschikbaar ook omwille van vakantie, geen rust om na te denken ook omwille van vakantie of gewoon geen zin omwille van buiten beter enz. Ik merk het ook wel op andere blogjes als ik mijn blogronde doe. Ja, ja, ik kom nog wel bij jullie lezen, al laat mijn "reactievermogen" wel wat te wensen over. Hebt u hem?

In de vakantie verloopt alles hier volgens een totaal ander tempo, andere regels, andere gewoontes. Niet altijd beter, want structuurloos als ik ben, is de vakantietijd helemaal een geweldig excuus om niets aan te vangen tenzij genieten en de tijd laten passeren. Maar we zijn er vorige week toch in geslaagd om een uitstapje naar Antwerpen te maken met Zoontje. We wilden onder meer naar de Olifant van de sultan gaan kijken maar waren duidelijk een dag te vroeg en kregen op de Toeristische Dienst enkel raadselachtige omschrijvingen. Pfff, belachelijk zene, want op de flyers en alle andere info stond duidelijk vanaf 6 juli. Geen olifant gezien dus. Wel de Fnac en stuff... Verder ben ik vrijdag nog een paar winkels binnengestapt om naar de solden te gaan kijken. Zoals gewoonlijk vind ik dan helemaal niets. Ik weet niet waarom ik mezelf het telkens opnieuw aandoe om tussen die rekken op zoek te gaan naar dat ene kledingstuk dat ik zowiezo tijdens het gewone koopseizoen al niet vond, wegens ongeschikt voor mijn rond figuur. Een moderne vorm van zelfkastijding. Ik ben er wel achter gekomen dat ik nu toch al vlot in een maatje minder kan, maar het mogen er nog twee minder, meer zijn. Kan u nog volgen? Een omslachtige manier om te zeggen dat er nog wel wat kilootjes af mogen.

Dit gezegd en geschreven zijnde ga ik maar aan de slag. Ik heb me voorgenomen om vandaag eens een goeie deuk in het huishouden te geven zodat ik me de rest van de week met een gerust geweten opnieuw aan het luilakken kan overgeven.

Liefs,

08:49 Gepost door Anneke in Het dagelijks leven | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Komkommertijd... ...noemen ze dat.
Ik ben misschien één van die uitzonderingen die zelfs in de zomervakantie hyperactief probeer te blijven in blogwereld.

Gepost door: pieterbie | 10-07-06

idd tijdens de vakantie wordt het blogje idd gemakkelijker aan de kant geschoven... :)

Gepost door: Anne | 10-07-06

Normaal gezien is het bij mij net andersom. De zomer is het op kantoor heel rustig, dus heb ik meer tijd...
We zullen zien.
Maar jij daar...Geniet ervan! ;)

Gepost door: AV | 10-07-06

aan de vakantie ligt het niet bij mij, aangezien Kakkenest een heeel jaar door op vakantie is.
Maar die zon..die houdt me in de tuin, zalig, toch!!!

Gepost door: chinezeke | 10-07-06

Vakantie... ... dient om van te genieten. Daar is het voor uitgevonden. Groetjes.

Gepost door: Piet | 10-07-06

amaai hier ook minder bloggoesting te goed buiten met nen leffe:-)

Gepost door: willy | 10-07-06

Geen musts...daar is vakantie toch voor hé. Geniet maar van de mooie dagen.

Gepost door: Elly | 11-07-06

De commentaren zijn gesloten.