05-07-06

Hier ben ik weer...

Eindelijk nog eens een berichtje. De einde-van-het-schooljaar-drukte en de bijhorende hitte hebben duidelijk wat te veel van me gevergd. Het weekend was druk met het bezoek aan mijn lang verloren nicht en de BBQ bij vrienden. Maar het weer was geweldig en de sfeer zat goed.

Eergisteren Schattebolleke afgezet voor het vertrek met de bus naar zee. (Ik wou dat ik daar nu ook zat, met een zacht zeebriesje door mijn pluimpjes) en gisteren Engeltje weggebracht naar haar Elfenkamp in Mol, vlak bij het Zilvermeer. Het thema van het kamp was daarenboven "Trammelant in Finkelfonkelland", haar op het lijf geschreven. Ik heb mijn twee dochters wel allebei eerst nog gekortwiekt, want lange haren en strand-/zandvakanties da's vragen om moeilijkheden. Om nog maar te zwijgen van mogelijke luizeninfestaties. Ik moet  zeggen: het staat hen goed. Schattebolleke ziet er meteen wel een jaartje ouder uit, maar dat kan ook met andere lichaamstransformaties van de laatste tijd te maken hebben. Het is vreemd hoe dat bij kinderen altijd in sprongen gaat. Op een paar weken tijd heeft ze echt zo iets dromerigs, elegants, puberachtigs over zich gekregen. Mooi om te zien. Engeltje met haar korte lokken ziet er opeens veel orderlijker en minder zigeunerig uit, dus da's ook meegenomen.

Vandaag is het een beetje frisser, dus ik ga er nu van profiteren om nog iets in en rond het huis gedaan te krijgen en die berg strijk weg te werken.

De verklaring voor "foemp" zal voor later zijn. Ik houd jullie graag een beetje in spanning. Slecht karakter, ik weet het !  

 

 
Foto: iemand een sappig abrikoosje????

 

11:55 Gepost door Anneke in Het kleine grut | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

GRRRMPHHH! Een ongelofelijk slecht karakter hebt gij! Mij zo in spanning te laten! Ik kan er al nachten niet meer van slapen, ... of zou dat nu van de hitte zijn??????

Liefs en groetjs,
inge

Gepost door: inge | 05-07-06

~~ Ambetanterik ! Ge zijn nen echte foemp!
En hebt gij nu echt die meisjes hun haren gekortwiekt..ze zagen er zo schattig uit. Maar ja ik herinner me nog dat jij ook van heel lang ineens naar kort ging en dat dat eigenlijk ongelooflijk knap was.

Gepost door: Crisje | 05-07-06

Ha ! Nu weet ik het ! Foemp, da's abrikoos ! Denk ik... Maak er nog een gezellig week van ! Groetjes.

Gepost door: Piet | 05-07-06

De commentaren zijn gesloten.