30-06-06

Weer wachten...

Gisteren dus naar chemocity. Mijn tumor marker was vorige maand weer gestegen. :-(.  Mijn leverwaarden zijn normaal en mijn lever is niet vergroot en ik voel me goed, dus de dokter maakt zich (nog) niet echt ongerust. Zulke resultaten zien ze meer bij Xeloda. Tegen het volgende bezoekje eind juli moet ik een scan laten maken en dan zien we wel weer. Ik had gedacht dat ik -zoals vroeger - het nieuws verpletterend zou vinden, maar dat is dus helemaal niet het geval. Als de dokter écht ongerust zou zijn, zou ik immers volgende week al een scan moeten laten nemen en dus ben ik ook niet ongerust.  Stiekem ben ik trouwens blij dat we nog een maandje wachten. Net nu het vakantie is, heb ik er echt geen zin in om mij terug zieker te laten maken. Ik zou daar trouwens nu ook geen tijd voor hebben. Geen tijd om ziek te zijn. Nog veel te veel te doen. Ik zal doorgaan met leven van dag tot dag, zoals ik vorige maand ook deed. Genieten van mijn kids en van de zomer.

Mijn vader was al een beetje in paniek, toen hij me zo hoorde praten. Hij dacht dat ik totaal geen behandelingen meer wou ondergaan en zei dat ik het niet mocht opgeven. Opgeven? Ikke ? Hij kent mij dan toch slechter dan ik dacht.

Zo nu dat is afgehandeld en jullie allemaal redelijk gerustgesteld zijn, gaan we over tot de orde van de dag/week. Die drukke week, is al bijna achter de rug en alles is volledig volgens schema en verwachtingen verlopen. Schattebolleke heeft woensdag haar twee verjaardagsfeestjes gehad en gisteren haar fruitspiesjes op school. De oudercontacten en de rapporten van de twee jongsten waren prima, met 89% voor Engeltje en 83,5% voor Schattebolleke. Alleen weer de opmerking van de juf dat Engeltje dringend iets moet doen aan haar geschrift (kinesist?) én haar gebabbel. Ze heeft de pech dat ze een luide stem heeft, dus ze klinkt boven de anderen uit. Hmm, déjà vu. Ik herinner mij dat ze mij d'er ook altijd uitpikten, al was de hele klas één en al geroezemoes...

Ventje was op tijd thuis, dus konden we gisteren al om kwart voor zes naar de Sinksenfoor vertrekken, waar zo weinig volk was dat het bijna akelig was. Er was maar één probleem: daar is zo veel te zien en te doen en het budget was beperkt, dus de kids moesten kiezen. Kiezen en kids, dat gaat niet samen! Zeker niet voor Schattebolleke die altijd denkt dat het gras aan de andere kant groener is. Weer déjà-vu! Na de obligatoire puntzak terug naar huis.

Binnen een klein uurtje gaan we Zoontje zijn rapport halen. Hij is al twee dagen zenuwachtig. Is dat een slecht teken???? Ik heb gedroom dat hij 81% had. Straks zullen we weten of het een voorspellende of een wensdroom was.

 

PS Bedankt voor jullie duimpjes en kaarsjes. You're all angels !

Update: Zoontje had ook een goed rapport ! 72 % en geen buizen. Jippie! De vakantie kan beginnen !!!!

10:07 Gepost door Anneke in Anneke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

~~ Toch oef! Ik hoorde niks en was al ongerust gisteren.
En nog proficiat aan de 3 telgen met hun goede rapporten. Ik vraag me af van wie dat Engeltje dat babbelen in de klas met luide stem zou hebben :::)))--- Echt waar, ik vraag het me af....
En de Sinksenfoor, tja , het is een dure zaak. En dan kiezen tussen zoveel leuks, amaaai zene.
Maar wil dat nu weer zeggen dat we pas eind juli zullen weten of je nu komt of niet ???
In ieder geval geniet van die welverdiende break en vakantie. Dikke kus!

Gepost door: Crisje | 30-06-06

Blij, omdat er toch redelijk goed nieuws was bij de dokter. Maar ik bewonder je moed. Misschien, als je geen tijd maakt voor je ziekte, zal die ziekte je vanzelf verlaten.
Ik wens je alvast een prettig weekend en een leuke vakantie toe.

Gepost door: Piet | 30-06-06

Als de dokter je scan nog een maand uitstelt weet je inderdaad dat je je niet te veel zorgen moet maken en als hij er dan nog bij vertelt dat het vaker gebeurt met Xeloda (ik kan dit trouwens beamen want bij mijn vriendin is het net zo en zij neemt het al langer dan 2 jaar) nog minder. Gewoon doorgaan met brullen op de 128! Het is duidelijk dat wij ongeveer van hetzelfde "bouwjaar" zijn want ook hier moeten de buren gedacht hebben dat ik aan het flippen was.

Gepost door: Elly | 01-07-06

De commentaren zijn gesloten.