26-06-06

Back in time. Again.

Het houdt maar niet op met het terug bovenhalen van de verleden tijd. Deze ochtend viel ik bijna van mijn stoel toen ik een telefoontje kreeg van mijn nicht langs vaders kant. Die kant van de familie ligt totaal met elkaar overhoop. Mijn moeders kant ook trouwens maar da's weer een ander verhaal. Ruzie en wrok tussen broers en zussen, oftewel mijn nonkels en tantes, veel miserie. Life has not been mild on our family. Om een lang verhaal kort te maken: de laatste keer dat ik mijn nichtjes zag was op mijn trouwfeest en da's bijna 16 jaar geleden. Na een huwelijk vol problemen woont ze nu terug in de buurt en ze vroeg of ik zaterdag eens wou langskomen met de kids. Ja dus. Ik ben benieuwd.

Zondag gaan we dan naar een verjaardagsBBQ bij vrienden uit mijn kindertijd, de kinderen van mijn "voedstermoeder". Remember?

Maar het is nog geen weekend. Eerst staan er nog drie verjaardagsfeestjes, een bezoek aan de Sinksenfoor, een schooluitstap, oudercontacten en rapportafhalingen op het programma en o ja, ook nog het gevreesde bezoekje aan het ziekenhuis op donderdag. Duimen dat dat nu eens goed gaat zodat we vrijdag opgewekt en wel de vakantie kunnen beginnen...

De eerste week zijn  mijn twee meisjes al meteen ribbedebie. Engeltje met de Elfjes op kamp en Schattebolleke met de "ziekenkas" naar zee. (Waar is de tijd van de kartonnen dozen?)  Kan Zoontje nog eens enig kind spelen. Da's ook wel iets om naar uit te kijken.

14:05 Gepost door Anneke in Allerlei | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

druk, druk, druk... zo' n laatste schoolweek....
In ieder geval, ik duim voor jou donderdag!!! ;o)

Gepost door: chinezeke | 26-06-06

Je gaat.. ... blijkbaar een drukke week tegemoet. Als je kinderen hebt valt er iedere dag wel iets te beleven, nietwaar ? Groetjes.

Gepost door: Piet | 26-06-06

Amai amai wat een drukke agenda. En dan "tussendoor" ook nog eens naar het ziekenhuis. Gelukkig kan je de eerste week van de vakantie een beetje tot rust komen.

Gepost door: Elly | 26-06-06

tjongejongejonge... wat een drukke week... Ik zou er mij eerlijk gezegd niet echt een begin aan zien... :S
Blij dat jij en crisje zo'n leuke dagen achter de rug hebben. Mijn tweelingzieltje komt binnen enkele weken op bezoek. Juj! We chatten wel elke dag met elkaar, maar elkaar eens in 't echt een dikke knuffel geven doet deugd hé.
Toitoitoi op donderdag, ik denk aan je!

Gepost door: kaatje | 26-06-06

Oef!!! Ik ben terug thuis. Het was veel te kort ons weerzien. Volgende keer kom ik ALLEEN, dan kan de rest de pot op...., gaan we samen wat doen, jij en ik.....!!!!!!!!

Gepost door: Crisje | 27-06-06

De commentaren zijn gesloten.