25-04-06

Jekill and Hyde

Als je de paar postjes hier vergelijkt met mijn andere blog, lijk ik echt wel twee in één te zijn. Twee totaal verschillende persoonlijkheden. De ene vrolijk, opgewekt, optimistisch en sterk en de andere zwartgallig, depressief en melancholisch. Da's misschien toch wel een verkeerd beeld. Ik ben de twee, inderdaad, maar meestal is het toch mijn vrolijke en optimistische kant die de bovenhand haalt. Ik speel echt geen komedie. Het grootste deel van de tijd ben ik opgewekt en zie ik het leven en de toekomst stralend tegemoet. Maar soms, zoals iedereen vermoed ik, denk ik na over wat de toekomst voor mij inhoudt en hoe het verder moet. De confrontatie met de eindigheid van het leven maakt misschien dat ik wat meer dan gemiddeld nadenk over de zin van dit alles en misschien is het dat wat in dit blogje meer aan bod komt. Maar er zal zeker ook plaats zijn voor vrolijke bedenkingen. Ik beloof het !

10:56 Gepost door Anneke | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

niet mee inzitten hoor! Da's normaal hoor, op je andere blogje hou je je sterk voor je huisgenoten en je kinderen. En hier mag je je al eens laten gaan. En da's maar goed ook. Een mens moet af en toe eens zichzelf kunnen zijn, zonder schrik om anderen verdriet te doen, of bang te maken. En dat kun jij hier. Niet mee inzitten.

Liefs en groetjes,
Inge

Gepost door: inge | 28-04-06

hallo anneke Heb eindelijk de tijd gevonden eens op je blog te gaan piepen, na je reactie op de mijne... Heb je korte berichtje linksboven gelezen en krijg er kippevel van... wat een kloteziekte toch hé!
Liefs
Kristien

Gepost door: Cancer Chick | 11-07-06

De commentaren zijn gesloten.