23-04-06

Vandaag

Vandaag gaat het alweer wat beter met me. De zon zal er wel iets mee te maken hebben, denk ik. Ik heb me vanmiddag op de tuinstoel genesteld en heerlijk gedoezeld en zonnevitamientjes opgedaan.

Hier in huis is de donderbui een beetje overgewaaid, zoals gewoonlijk. Ik barst uit en dan wordt daar rekening meegehouden, voor zolang het duurt. Ik heb dan steeds het gevoel dat het gewoon onder het tapijt wordt geveegd. Weg, maar niet opgelost, tot mijn emmer weer eens overloopt. Vroeg of laat zullen we de koe toch bij de horens moeten vatten en dit fatsoenlijk uitpraten, maar de tegenpartij is niet altijd even praatijverig. Stereotiep verschil tussen mannen en vrouwen zeker?

15:22 Gepost door Anneke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

stereotiep... Mmmmjaaa, vast wel.
Of écht wel het juiste moment zien te vinden om even rustig te kunnen praten...
Heel blij te lezen dat het beter met je gaat!
Laat de zon haar werk maar doen!

Gepost door: lavender faery | 23-04-06

moeilijk Anneke, ik denk niet dat je kinderen jou een 'waste of space' vinden hoor, en je man ook niet. Maar net als bij jou zal hij worstelen met de 'post-behandelingsperiode' misschien? En inderdaad mannen en vrouwen reageren zo verschillend hé. Daar kun je soms echt op vloeken...

Een dikke knuffel!
PS ik zet bewust geen linkje, maar ik kom hier vaak eens op bezoek hoor!

Gepost door: inge | 23-04-06

** Heel stereotiep en afgezaagd. Maar Mars vs. Venus zit er toch vor iets tussen denk ik. Zo'n typisch mannelijke reactie. Bij ons net hetzelfde. Ik ontplof en dan gaat het weer een tijdje prima, maar we vervallen automatisch in het patroon, tot het er weer eens duchtig aan toe gaat!

Gepost door: Crisje | 24-04-06

De commentaren zijn gesloten.